BMW Motorrad Ride for the Children of Villa Indigo

BMW Motorrad Ride for the Children of Villa Indigo

‚ÄčOp zaterdag 30 juni organiseren we het event 'BMW Motorrad Ride for the Children of Villa Indigo', dat door zal gaan in onze concessie.

Villa Indigo

Villa Indigo, een huis voor respijtzorg, is een vredig oord waar kinderen tot 18 jaar worden opgevangen die lijden aan ziektes die een aanzienlijke verzorging vergen en waarvan de diagnose vaak onder voorbehoud is. Door de opvang van de kinderen te verzorgen, probeert Villa Indigo de ouders en/of familieleden die voor de dagdagelijkse zorg van deze kinderen instaan, wat rust te bieden.

Ondanks het feit dat Villa Indigo gesubsideerd wordt door een aantal overheidsinstellingen, volstaat deze steun niet altijd voor de verdere uitbouw van projecten zoals muziektherapie, massotherapie, hydrotherapie, etc. die kunnen bijdragen aan het welzijn van de kinderen.

Daarom hebben we besloten ons steentje bij te dragen door in samenwerking met de Gemeente Evere en de Business Community Evere het 'BMW Motorrad Ride for the Children of Villa Indigo' in het leven te roepen. Samen met jouw steun hopen we de nodige fondsen bij elkaar te krijgen om de levenskwaliteit van de kinderen te kunnen verhogen.

Programma

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:
  • 10u30 - 11u30 : Ontvangst
  • 11u30 - 13u00 : Road trip
  • 13u00 - 17u00 : Behendigheidsstage, BMW Motorrad Simulator, hapjes en drankjes.


Inschrijvingen

Om een vlotte organisatie te kunnen verzekeren, vragen we om jouw aanwezigheid per mail naar anne.potemans@partner.bmw.be te bevestigen.

De deelname inclusief 2 drankjes bedraagt € 10 per persoon. Tot dan?

Evere Villa Indigo - Maison de Répit Bruxelles-Capitale